Linda Dijkman

Hallo! Ik ben Linda Dijkman ben 30 jaar en ben woonachtig in de prachtige fiets provincie Drenthe. Van beroep ben ik maatschappelijk werker en heb mij tijdens mijn studie aan de Hanze Hoge School gespecialiseerd door de minor Sport, Gezondheid en Leefstijl te volgen.Door het wielrennen heb ik mij afgelopen jaren nog verder verdiept in voeding en training. Zo volg ik ook nu de studie Sportpsychologie en coaching. 

De afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het werk veld als maatschappelijk werker maar ook doe ik ook graag mee aan wieler events en dat betekend dat je soms door schade en schande wijzer wordt. En weet ik ook als geen ander hoe hoogte punten zijn maar ook diepte punten kunnen voelen. Met mijn opleiding en eigen ervaringen in het wielrennen wil ik jou verder helpen in jouw sport en ervoor te zorgen dat jij weer mentaal gezond te worden.

 

Mijn favorieten

Onderstaand een selectie van mijn favoriete producten.

100 speedcraft fietsbril

Mijn favoriete fietsbril

 

Shop hier!

Garmin Edge 1030 Fietscomputer

Mijn favoriete fietscomputer

 

Shop hier!

Clif bar

Favoriete sport bar

 

Shop hier!

Sockeloen sokken

Mijn favoriete en zelfontworpen sokken!

 

Shop hier!

Siso sportmasseur – Lemmer

SiSO Sportmassage levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters en niet – sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (competitie, wedstrijd of recreatief, werk- of stress gerelateerde klachten).

 

Siso sportmassage
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.