Mallorca 312

We bieden het Mallorca 312 arrangement aan van maandag 20 april tot en met maandag 27 april 2019 (8 dagen/7 nachten). Maandag 22 april is je aankomstdag (na 16.00u). Op maandag 29 april is je vertrekdag (voor 10.00 uur).

Het arrangement staat volledig in het teken van de Mallorca 312. Niet alleen de week zelf, maar ook in de maanden voorafgaande bieden we de mogelijkheid om een trainingsprogramma te volgen met persoonlijke begeleiding en coaching zodat je fit en fris deze uitdaging kunt aangaan.

Boek de reis hier

Een Mallorca 312 coachpakket is als bijlage toegevoegd. Het weekprogramma is zo samengesteld dat je je optimaal kunt voorbereiden op de grote dag. Tijdens de fietstochten in de dagen voorafgaande aan zaterdag word je begeleidt door een ervaren Mallorca 312 rijder. Je krijgt tips en trics aangereikt over de 312 route, voeding, mindset, fietsonderhoud etc. Tijdens deze voorbereidingstochten zetten we een volgauto in zodat sportvoeding, sportdrank en reservekleding/materiaal te allen tijde voor je beschikbaar is.

Na het ontbijt starten we de dag met een Yoga/Core sessie zodat we met opgewarmde spieren en op een ontspannen manier de fietstocht kunnen aanvangen. Iedere avond voor het avondeten zal er een (korte) briefing plaatsvinden over de afgelopen dag en de komende dag.

Dinsdagavond zal er uitgebreid worden stil gestaan bij het hoe en wat bij de Mallorca 312. Woensdag- en donderdagavond staan er twee workshops gepland, respectievelijk een workshop Mindfulness en Mindset Shifts “Bepaal je koers” en een workshop Sportvoeding