Pre mallorca week

Wij (fiets)coaches Martin Lukasse, eigenaar van QlaQwork Coaching en Linda Dijkman bieden jullie een uniek en volledig verzorgd arrangement op dit prachtige fietseiland aan van maandag 13 april 2020 tot en met maandag 20 april 2020. Wij bieden deze compleet verzorgde fietsreis aan, INCLUSIEF transfer van en naar vliegveld, verblijf in Finca Son Flora in Alaro, maaltijden, (normaal) drankgebruik, sportvoeding, gebruik van op maat afgestelde Specialized racefietsen, nieuwe QlaQwork Cyclingteam fietskleding voor elke deelnemer en fietstochten onder begeleiding van een fietstrainer Martin Lukasse en van Linda Dijkman.

Boek de reis hier

De reis is geschikt voor alle niveaus en ambities. Ons uitgangspunt is dat de tochten gereden worden over uitdagende routes, maar dat ze wel voor een grote groep rijders aantrekkelijk moeten zijn. Ook voor de minder getrainde rijders zijn de ritten goed te doen. We verblijven de hele week in dezelfde uitvalsbasis zodat er shortcuts gemaakt kunnen worden mocht het parcours te zwaar zijn. Tevens zal er een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg.

We bieden het Mallorca Arrangement aan van maandag 13 april tot en met maandag 20 april 2020 (8 dagen/7 nachten). Maandag 13 april is je aankomst dag (na 16.00u). Op maandag 20 april is je vertrek dag (voor 10.00 uur).